ΧΑΡΙΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ»

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα υποδεχθεί το Σάββατο (15.30) τον Ηρακλή με στόχο την 7η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη.
Σε δηλώσεις του, ο Ραμόν Χάρις χαρακτήρισε ως υποχρεωτική την κατάκτηση των δύο βαθμών στο επόμενο ματς, ο οποίος, παράλληλα, τόνισε τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος σε κάθε εντός έδρας ματς. «Το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό. Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα και έπειτα από την ήττα τους θα έρθουν αποφασισμένοι και εξαιρετικά διαβασμένοι για τη νίκη.
Είναι ακόμα ένα παιχνίδι που η νίκη είναι υποχρεωτική. Άλλωστε από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό και κάθε βαθμός μετράει πολλαπλάσια. Είμαστε επιτυχημένοι στην έδρα μας και αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε για να αυξήσουμε το νικηφόρο σερί.
Φυσικά, ο κόσμος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για το τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και ελπίζουμε ότι θα βρίσκεται ξανά στις κερκίδες και στο Σαββατιάτικο ματς για την 7η σερί νίκη μας.
Αγωνιστικά, πρέπει να ανταποδώσουμε το σκληρό παιχνίδι και να κυριαρχήσουμε στο αμυντικό μας κομμάτι, διότι διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί ξέρουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο κάθε λάθος που θα κάνεις».

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ