Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΒΑ IN SPORTS MANAGEMENT ΤΟΥ PANATHINAIKOS BC ΚΑΙ ΤΟΥ IST COLLEGE

Ως επίσημος ομιλητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ΜBA in Sports Management» του Panathinaikos BC και του IST College φιλοξενήθηκε ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Βαλάντης Χόμπης, τον περασμένο Μάρτιο.

Στο πλαίσιο του πρωτοποριακού μεταπτυχιακού Ακαδημαϊκού Προγράμματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Βαλάντης Χόμπης είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους φοιτητές τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στα ζητήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον αθλητισμό. Το workshop διήρκησε 3 ώρες, παρουσιάζοντας και αναλύοντας τον τρόπο λειτουργίας του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist» και των καινοτόμων δράσεων του, το οποίο συμπλήρωσε φέτος 8 χρόνια εθελοντισμού, δημιουργίας και προσφοράς, αφήνοντας το στίγμα του στην κοινωνία του Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ευκαιρία που δίνει σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ως στελέχη στον κλάδο του αθλητισμού, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εφόδια.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ