ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 6ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ «CRETAN KINGS ASSIST BASKETBALL» (photos)

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελευταία αγωνιστική της 6ης σεζόν και 5η συνολικά του σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».
Για 5η φορά τη φετινή σεζόν εκατοντάδες μικροί μαθητές των 14 Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Τα παιδιά έδωσαν το «παρών», εκπροσωπώντας τα σχολεία τους, με στόχο την άθληση και τη χαρά της συμμετοχής. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Από αυτήν την μπασκετική γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει η μασκότ του Ρέθυμνο Cretan Kings, Κερατούκλης, ο οποίος μοίρασε αγκαλιές και χαμόγελα.

Στα γήπεδα, το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα του Ρεθύμνου Cretan Kings, με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο να παρακολουθούν από κοντά τις προσπάθειες των μικρών αθλητών. Φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα, αποχαιρετώντας ακόμα μία χρονιά αφιερωμένη στον εθελοντισμό και τον αθλητισμό, ενώ άπαντες διασκέδασαν υπό τους ήχους του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο του DJ.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Assist ευχαριστεί θερμά τον γυμναστή του Ρέθυμνο Cretan Kings Μανώλη Καλοκύρη και Κώστα Βλάσση για τη βοήθεια τους στη διαιτησία των αγώνων, τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου, την εταιρεία Entasis, καθώς και όλη την εθελοντική ομάδα για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους.
Χορηγοί του 6ου τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com και το νερό SAMARIA.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5η)
(Γήπεδα 4 Μαρτύρων)
Α’ Όμιλος
14ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 8ο Δ.Σ. Ρεθύμνου          25 – 06
2ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 13ο Δ.Σ. Ρεθύμνου          26 – 21
6ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 5ο Δ.Σ. Ρεθύμνου            15 – 20
Ρεπό: Δ.Σ. Ρουμελίου

Β’ Όμιλος
15ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 3ο Δ.Σ. Ρεθύμνου          12 – 06
Δ.Σ. Γερανίου – 7ο Δ.Σ. Ρεθύμνου                  08 – 19
16ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – Δ.Σ. Πλακιά                   10 – 06
Ρεπό: Δ.Σ. Ατσιποπούλου

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ