ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα δώσει αύριο το τελευταίο φιλικό ματς της μίνι προετοιμασίας του, πριν από την επανέναρξη της ΕΚΟ Basket League. Θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό H HOTELS, στις 18.00 στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με τον Όμιλο αντισφαίρισης Χανίων, με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Ε.Α.Κ. Χανίων.
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη και έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, γι’ αυτόν τον λόγο αντί εισιτηρίου, προαιρετικά, οι φίλαθλοι καλούνται να συμβάλλουν με τρόφιμα και γάλατα μακράς διαρκείας που θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Μητρόπουλος, πραγματοποίησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην περίοδο της μίνι προετοιμασίας, τονίζοντας πως η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε θετικά. «Η πρώτη μας εβδομάδα πραγματοποιήθηκε θέλοντας να εντάξουμε τα παιδιά ξανά στο μπασκετικό κομμάτι μετά το ρεπό που πήραν, το οποίο ήταν ευεργετικό τόσο για εκείνους, όσο και για εμάς. Είχαμε κάποια παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις, οπότε τώρα μπαίνουν σιγά – σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, μέσω των προπονήσεων και των φιλικών. Η διακοπή θεωρώ πως ήταν θετική. Τα παιδιά ξεκουράστηκαν, ενώ εκείνοι που είχαν μικροτραυματισμούς επανήλθαν πλήρως. Ήταν καλό το διάστημα αποκατάστασης για εμάς, ξεκουράζοντας σώμα και πνεύμα πριν ματς με το Λαύριο».
Σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια σημείωσε: «Στο προχθεσινό φιλικό τα παιδιά έδειξαν ότι παραμένουν προσηλωμένα, γιατί είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος παίζοντας με ομάδα μικρότερης κατηγορίας καταφέρνοντας να ανταποκριθούν θετικά στους στόχους που είχαμε θέσει ως ομάδα. Τώρα, για να ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, πριν μπούμε στην τελική ευθεία για την επανέναρξη, εκκρεμεί το αυριανό φιλικό με τον Κολοσσό. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας δώσει αγωνιστικό ρυθμό και θα μας φέρει πιο κοντά στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο. Διότι αυτό το παιχνίδι είναι “κυκλωμένο” από εμάς, θέλοντας τη νίκη για να βρεθούμε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή».

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ