ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN

Με το βραβείο ΗΘΟΥΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2013/14, θα τιμηθεί η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της εκδήλωσης που θα γίνει για την κλήρωση του Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ 2014/15 στο αμφιθέατρο του PIERCE του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ στις 19:30.

Το βραβείο Ήθους δίδεται στην ομάδα μας διότι οι αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι μας δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων για την αγωνιστική περίοδο 2013/14.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean εκφράζει την χαρά και την υπερηφάνια της για αυτή την ιδιαίτερα τιμητική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει τα τελευταία χρόνια για να προσφέρει στους φιλάθλους υψηλού επιπέδου μπάσκετ σε κλίμα οικογενειακό και 100% φίλαθλο, χωρίς επεισόδια και εκρήξεις βίας.

Με την ευκαιρία, η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές, τους αθλητές, τους παράγοντες, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη», τα στελέχη της ομάδος και πάνω απ’όλα τους φιλάθλους γιατί χάρις στην άψογη συμπεριφορά τους το Ρέθυμνο Aegean θα παραλάβει το ιδιαίτερα τιμητικό, αυτό, βραβείο.

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ