ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (photos)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χθες η 1η αγωνιστική του 4ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» στο γήπεδο του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Εκατοντάδες μικροί μαθητές συμμετείχαν στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη σεζόν από το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Τα παιδιά έβαλαν τις αγωνιστικές τους στολές, εκπροσωπώντας το σχολείο τους, με στόχο πάνω απ’ όλα τη χαρά του παιχνιδιού. Συνολικά «παρέλασαν» 18 Δημοτικά Σχολεία, με την 1η αγωνιστική να περιλαμβάνει 9 αναμετρήσεις.

Μάλιστα, τη διοργάνωση παρακολούθησε και ο παίκτης του Ρέθυμνο Cretan Kings Θωμάς Κώττας, οι οποίος έπαιξε και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς μαθητές. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει ο διασκεδαστής των παιδιών, Κερατούκλης, ο μοιράζοντας πολλές αγκαλιές και χαμόγελα.
Παράλληλα με την αγωνιστική δράση, στο γήπεδο βρισκόταν αντιπροσωπεία του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Ανεμόμυαλοι Club», συνεχίζοντας τη δράση για την εγγραφή και την ενημέρωση νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ηλικίας από 18 έως 45 ετών με τη λήψη επιχρίσματος (σάλιο). Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εγγράφηκαν ως εθελοντές, με τα δείγματα να καταχωρούνται στην Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, αυξάνοντας τις ελπίδες πολλών ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου για την άψογη φιλοξενία, τους Μανόλη Καλοκύρη, Αντώνη Νταλιάνη, Ευάγγελο Καλογεράκη, Ιωάννη Γαδαλάκη για τη βοήθεια τους στην διαιτησία των αγώνων και τους εθελοντές Νιονάκη Εύη, Τσαμπίκα Ψύλλου, Ιωάννα Μακρή, Ελευθερία Λιονή, Παγώνα Λιονή, Σταύρος Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Θεοδοσόπουλος, Βούλα Σιαμήτρα, Χριστίνα Νικολοπούλου, Κατερίνα Σαράντου, Άρτεμη Καλοκύρη, Εμμανουέλα Χόμπη και Ελένη Πολοπετράκη.
Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com.

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ