ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ «RETHYMNO ASSIST»

Ολοκληρώνονται σε χρόνο ρεκόρ οι εργασίες της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, όσον αφορά την κατασκευή των γηπέδων των Δημοτικών Σχολείων (1ο, 5ο, 9ο και 15ο) της πόλης μας, στα οποία θα φιλοξενηθούν οι προπονήσεις και οι αγώνες των παιδιών στο πλαίσιο του προγράμματος «RETHYMNO ASSIST».

Ήταν περίπου 2 μήνες πριν όταν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, Ηρακλής Μανουκαράκης, μιλώντας από το βήμα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου παρουσίασε την 2η περίοδο του «RETHYMNO ASSIST». Ξεκινώντας την ομιλία του τότε, τόνισε: «Κοινωνική ευθύνη έχει η ομάδα μας από το 2008 μέχρι και σήμερα», ενώ κατέληξε, επισημαίνοντας: «Μετά από έρευνες και μελέτες δημιουργήσαμε ένα business plan, το οποίο καταθέσαμε στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και στις 20 Οκτωβρίου μας απάντησε θετικά, ώστε να μας χρηματοδοτήσει για τα κατασκευαστικά έργα που θα κάνουμε. Σε συνδυασμό με την εθελοντική εργασία των στελεχών και των εργαζόμενων της ομάδας μας αλλά και των πολιτών του Ρεθύμνου ξεκινάμε σήμερα το «RETHYMNO ASSIST» με 3 δράσεις».

Οι απαραίτητες ενέργειες έγιναν άμεσα, με τα λόγια να γίνονται έργα. Αυτά τα έργα έχουν αρχίσει να παίρνουν σιγά-σιγά μορφή, με τους μικρούς μαθητές να ανυπομονούν να εγκαινιάσουν τα γήπεδα, τα οποία θα «στεγάσουν» τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Φυσικά, αυτή είναι μόνο η αρχή για την ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και το «RETHYMNO ASSIST», με τις υπόλοιπες δράσεις να παίρνουν σειρά.

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ