Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”

 

Νίκος Βετούλας: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι θα θέλαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί και όσες φορές προσπαθήσαμε κάτι τέτοιο δεν είχαμε το μυαλό να κρατήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού.
Ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκεντρωμένος, διάβασε τις φάσεις ήταν εύστοχος στα τρίποντα και θεωρώ ότι, αν και σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες πρέπει να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο παίζοντας με ομάδες στο επίπεδο του Ολυμπιακού, το μυαλό μας δεν ήταν στο μεγαλύτερο βαθμό εκεί που έπρεπε.
Συνεχίζουμε, θέλουμε πολλή δουλειά στην άμυνα πάνω στη μπάλα και στα πικ εν ρολ. Θεωρώ ότι θα δουλέψουμε για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και πολύ αθλητική ομάδα. Μια ομάδα που εντός έδρας είναι πολύ επιθετική. Της αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο να σκοράρει στον αιφνιδιασμό, είτε με τρίποντα, είτε με lay up και να απειλεί μέσα και έξω από το καλάθι. Αυτό μας έκανε συγκεντρωμένους και από την αρχή ως το τέλος ελέγξαμε το παιχνίδι με την καλή μας άμυνα.
Είχαμε καλές αλληλοκαλύψεις, δεν δεχτήκαμε εύκολα καλάθια, δεν δεχτήκαμε πόντους από επιθετικά ριμπάουντ, που το Ρέθυμνο έχει έφεση, λόγω της αθλητικότητας του και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στην επίθεση ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι να διαβάσουμε τις φάσεις. Είχαμε υπομονή και είδαμε καλές συνεργασίες. Επιθετικά είχαμε πλουραλισμό και νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο, αδικείται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Για εμάς προέχει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό και κρίσιμο και από αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε σε αυτό».

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ