Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Νίκος Βετούλας: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη, θεωρώ ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ιδίως στα τελευταία λεπτά όποιος και να το κέρδισε θα ήταν δίκαιο, αν και άποψη μου είναι πως στη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια είχαμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Καθοριστικό σημείο στο τέλος ήταν οι πόντοι του Μουρ. Όταν περάσαμε είχαμε και διαφορές 7-8 πόντων, θεωρώ ότι μπορεί και να κάνω και λάθος, αλλά τα φάουλ ήταν 5 κατά μας και 1 υπέρ μας τη στιγμή που το Λαύριο πίεζε σε όλο το γήπεδο, και με παίκτες που έχουν ικανότητα. Αλλά όταν το παιχνίδι φτάνει στον πόντο η γηπεδούχος ομάδα έχει το πλεονέκτημα. Επίσης έχω αμφιβολία και για ένα σφύριγμα στον αιφνιδιασμό αν ήταν ή όχι αντιαθλητικό. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως ήταν ο ορισμός. Ερχόμαστε από τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στη λεπτομέρεια. Θεωρώ ότι παίζουμε καλά σε σχέση με τις δυνατότητες που έχουμε και είμαστε ανταγωνιστικοί  με ομάδες όπως το Λαύριο που κάνει μία φανταστική χρονιά. Άλλες φορές χάνουμε από δικά μας λάθη, άλλες όχι. Συγχαρητήρια στον κόουτς εύχομαι να πετύχουν τους στόχους που θέλουν, καλή συνέχεια και για μας εύχομαι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Χρήστος Σερέλης: «Συμφωνώ σε όλα σε σχέση με τα αγωνιστικά που είπε ο κύριος Βετούλας πιστεύω πως το Ρέθυμνο σήμερα έκανε μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έλεγχε το παιχνίδι, φαινόταν ότι μπορούσε να ξεφύγει από εδώ με νίκη, πριν τον Μουρ, που θεωρώ ότι ήταν πολύ καθοριστικός.
Σήμερα πρέπει να μιλήσω για τον Κουζέλογλου νομίζω ότι αυτός ο παίκτης ο οποίος μπορεί να μην περίμενε και το Ρέθυμνο αλλά ίσως να μην το περιμέναμε και εμείς τη σημερινή επιθετική ικανότητα του Γιάννη, μας βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλε τις βολές που πήρε έβαλε 2 πάρα πολύ κρίσιμα σουτ, πήρε 6 ριμπάουντ , έκανε την αρχή χρειαζόμασταν και στην άμυνα και στην επίθεση όπου χρειαζόταν  ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε την άμυνα του Ρεθύμνου για να μπορεί να βρει κάποιους χώρους παραπάνω και ο Μουρ ο οποίος και το έκανε και ήταν καθοριστικός.
Στο τέλος όταν πηγαίνει το παιχνίδι σε μία επίθεση σε μία άμυνα παίζει ρόλο και η τύχη και εκεί ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί γιατί δεν νομίζω ότι η άμυνα μας ήταν αυτή που έπρεπε να είναι στην τελευταία φάση στην επίθεση του Αμστρεντ αυτό που έχασε σχεδόν ένα λέι-απ . Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τον τρόπο τον οποίο έπαιξε το παιχνίδι και συγχαρητήρια στον κόουτς και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου».

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ