Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Νίκος Βετούλας: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Καστρίτη και στην Κύμη για την σημερινή νίκη και γενικότερα για την πορεία που κάνουν τη φετινή χρονιά. Θεωρώ πως στο σημερινό παιχνίδι εμείς παρουσιαστήκαμε λίγο καλύτεροι από τα προηγούμενα δύο, με μεγαλύτερη διάθεση να παλέψουμε στα ριμπάουντ και στις ατομικές φάσεις.

Παρ’ όλα αυτά, την διαφορά έκανε ότι σε κάποια κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να τελειώσουμε κάποιες εύκολες φάσεις και να κάνουμε κάποια φάουλ που έπρεπε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι τελείως νωθρά και αυτό φαίνεται από το ότι από τα τέσσερα πρώτα μας φάουλ τα τρία ήταν καλάθι και φάουλ και το ένα βολές. Αυτό δείχνει ότι δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι να ξεκινήσουμε το ματς. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε σε μεγάλο βαθμό, πήγαμε το παιχνίδι στις τελευταίες κατοχές, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά να πάρουμε την νίκη. Τώρα κοιτάμε να κερδίσουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι,  ώστε να μην έχουμε πρόβλημα».\

Γιάννης Καστρίτης: «Να ευχαριστήσουμε αρχικά  τον κόουτς Βετούλα για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη και υγεία σε όλη την ομάδα του και να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα. Από εκεί και έπειτα, δεν θα πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, όχι μόνο για την νίκη, αλλά για την εν γένει παρουσία τους στο πρωτάθλημα, στα παιχνίδια και καθημερινά στις προπονήσεις.  Έχουμε φτάσει στις δώδεκα νίκες, αριθμός πολύ τιμητικός για όλους εμάς στην ομάδα της Κύμης και αποτυπώνει ακριβώς την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μας στο παρκέ. Αν δεν κάνω λάθος, είμαστε πλέον και μαθηματικά στα play off, που είναι μία ιστορική στιγμή για εμάς.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται ξεκάθαρα στην παρουσία των παιδιών σε όλα τα ματς και σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, στην αυταπάρνηση που έδειξαν, στην ψυχή και στην καρδιά που κατέθεσαν πάνω στο παρκέ.  Εκτός από τις απουσίες που είχαμε σήμερα, είμαστε μία ομάδα που δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε δύο παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ και στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη ξοδέψαμε πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια. Επίσης θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στους συνεργάτες μου, τον Ισίδωρο Κουτσό και τον Δημήτρη Βαρβούνη, αφού σε πολύ σύντομο διάστημα είχαν έτοιμα όλα τα κομμάτια που έχουν να κάνουν με το σκάουτινγκ του αντιπάλου.

Ένα μεγάλο μπράβο πρέπει να πάει και στον γυμναστή μας, τον Δημήτρη Πασπαλά, ο οποίος καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς κάνει εξαιρετική δουλειά και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και σήμερα. Θα εκμεταλλευτούμε τώρα την διακοπή για να ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε μετά , ελπίζω όλοι μαζί υγιείς, κάνοντας το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, διεκδικώντας κάθε παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια ξανά στην ομάδα του Ρεθύμνου».

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ