ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ… ΑΣΙΣΤ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ (photos)

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Cretan Kings Assist» της ομάδας μας συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του για 4η συνεχόμενη σεζόν.
Αυτή τη φορά ενεργοποιήθηκε η δράση «Κηπουρέματα», όπου δεκάδες Δημοτικά Σχολεία του νομού μας συμμετέχουν, με στόχο να δώσουν… ασίστ στην κοινωνία. Δεκάδες μαθητές και δάσκαλοι από τα Δημοτικά σχολεία του 1ου Ατσιποπούλου, του 1ου , του 3ου, του 7ου, του 10ου και του 13ου Ρεθύμνου έκοψαν την πλούσια σοδειά τους από τα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια, με σκοπό να τη διαθέσουν στους συνανθρώπους τους. Αρχικά, τα λαχανικά που μάζεψαν τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Ατσιποπούλου τα προσέφεραν στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων στο Σπήλι Ρεθύμνου και εν συνεχεία η σοδειά από το 7ο και το 13ο Δημοτικό σχολείο διατέθηκαν στο συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου Ρεθύμνου. Ακόμη ενισχύθηκαν το συσσίτο της Μικρής Παναγίας «Κυρία των Αγγέλων» και το Γηροκομείο Ρεθύμνου, τα οποία επισκέφθηκαν το 1ο, το 3ο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο, αντίστοιχα.
Το «Cretan Kings Assist» θα συνεχίσει την κοινωνική του δράση, ώστε να αυξήσει την ελπίδα εκείνων που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Αρωγοί της δράσης Κηπουρέματα είναι η Ανθοτεχνική Γ. Φραγκούλης και η εταιρεία Λαδάκης Φαρμ.

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ