ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ… ΣΤΙΣ KING’S SALAD

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, μέσω του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist», στηρίζοντας έμπρακτα το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Στο πλαίσιο της δράσης «Κηπουρέματα» και με την αρωγή της εταιρείας Γευσήνους παρασκευάστηκαν σαλάτες (King’s Salad), με αγνά υλικά που παράχθηκαν από τα παρτέρια του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, τα οποία μάζεψαν με αγάπη οι μικροί μαθητές, με την βοήθεια των παικτών μας Ανδρέα Χριστοδούλου και Γκάρι Τάλτον. Κατά την διάρκεια του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Κόροιβος Αμαλιάδας εθελοντές διέθεσαν προς πώληση τις King’s Salads με τους φιλάθλους μας να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα χρήματα διατέθηκαν ξανά για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους φίλαθλους που για μία ακόμη φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας τις κοινωνικές προσπάθειες της ομάδας μας, αλλά και την εταιρεία Γευσήνους, αφού χωρίς την σπουδαία βοήθεια της δεν θα φτάναμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Leave a Reply

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ